AfricaInstantBooking.com - for å øke salget av hotell eller herberge

Vi har de definitive verktøyene og tjenestene du trenger for å vinne i 2023! Som partnere lykkes vi bare når du vinner, og vi vil at du skal vinne stort. Nå er det tid for deg å planlegge for fremtiden, og for fornyet vekst. Det er på tide å evaluere konkurransestrategien din og kutte kostnadene der det er mulig. Forbereder du deg på et stort comeback eller åpner det igjen? Eller kanskje du ønsker å utnytte veksten du allerede har oppnådd de siste årene.

strategier for vekst av hotellinntekter

Nyhet for 2023! Vi tilbyr disse uovertrufne tilbudene til deg, våre hotell- og vandrerpartnere.

Her er hva du trenger å gjøre akkurat nå. Africa Instant Booking (Instant World Booking) jobber tett med hotell og herberge for å utvikle strategier for vekst og spesifikke handlinger som umiddelbart vil øke din fortjenestemargin. Evaluer nåværende eksterne tjenester du betaler for, spesielt programvare og online bookingtjenester. Vet at mange online reisebyråer (OTA) og programvareleverandører har økt prisene dramatisk de siste årene. Og de er ikke hensynsfull din beliggenhet eller spesielle situasjon. Men nå har vi gått inn i en annen tid. Hos Instant World Booking har en av våre mottoer de siste to tiårene vært at 'Teknologi alltid skal redusere kostnadene dine'. Så her er hva vi vil tilby deg:

Reservasjonsmotorer

1.  GRATIS bestillingsmotor
hvordan du kan øke salget av hotell

Perfekt for nettstedet ditt, sosiale medier og mer.

Dette er ikke den typiske gratisversjonen som tilbys av noen selskaper. Dette er vår fullservices, Booking Engine, helt gratis for deg. Ikke vent! Dette tilbudet er bare tilgjengelig i en begrenset periode.

IWBmob Booking Engine fungerer bedre på mobile enheter og er enkel for brukere. Og betalingsbehandling og innskudd er mulig. Øk umiddelbart lønnsomheten på nettstedet ditt.

Lære mer

2.  Facebook "Bestill nå"
hotellreklame

Praktisk talt nødvendig for enhver hotell- og overnattingsvirksomhet: Facebook 'Book now' -knappen.

Uten det gir du opp en av de viktigste kanalene for direkte bestilling. Med det øker reservasjoner og fortjenestemargin umiddelbart. Vi setter dette opp for deg uten kostnader, vanligvis om bare noen få timer.

Trenger du hjelp til å opprette eller administrere Facebook-kontoen din ordentlig? Vi kan hjelpe deg med administrasjon av siden din, til din beste fordel.

Kontakt oss

Eiendom og kanalstyring

3.  To måneder GRATIS
strategier for vekst av hotellinntekter

Få 2 måneder gratis når du kjøper minimum 2 måneder IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk er vårt resepsjonssystem (PMS) for hotell, vandrerhjem og overnattingssteder av alle typer. Priset er betydelig billigere enn konkurrerende programvare, nå kan du få ytterligere 2 måneders gratis tjeneste ved kjøpet.

Prøv det! IWBFrontDesk har nå funksjonene du ønsker, og verktøyene du trenger for å administrere alle aspekter av eiendommens drift. Det er rent og enkelt grensesnitt er intuitivt å bruke. IWBFrontDesk integreres perfekt med IWBmob Booking Engine, og noen av de mest populære kanalsjefene.

Kom i gang

4.  Gratis kalender PMS Lite
hotellreklame

Kalendersystemet vårt (PMS Lite) er gratis for deg å bruke. I tillegg kobles den gratis til vår kanalsjef.

Hos Africa Instant Booking er kalendergrensesnittet vårt kjent for å være enkelt å bruke, men likevel ekstremt kraftig, for hotell- og overnattingssteder. Bedre ennå, kan du bruke grensesnittet til å koble til og synkronisere alle dine eksterne bestillingssider med MyAllocator (medlemskap kreves). MyAllocator er en av de ledende kanalsjefer i verden. Vi kan starte oppsettet av MyAllocator-kontoen din. Og fordelene med å bruke vårt PMS Lite-grensesnitt er mange. Ingen bekymring for komplekse MyAllocator feilkoder eller kanalsvikt. IWB håndterer dette for deg.

Kom i gang

Online og sosiale medier markedsføring

5.  Nettstedsutvikling
hvordan du kan øke salget av hotell

Du trenger en ny webside. Gi prisen din!

Forskning viser at mer enn 58% av hotellnettstedene er utdaterte, eller minst 4 år gamle. Reisende bruker i gjennomsnitt 29,8 minutter på å se nettstedet til et hotell før de reserverer. Og 77% av besøkende er sterkt påvirket av kvaliteten på design av nettsteder.

Hotell må derfor gi en overlegen nettstedopplevelse, en som fanger og holder oppmerksomheten til kundene.

Vi vil utvikle et tilpasset, ledende nettsted for ditt hotell- eller overnattingssted.

Her er den beste delen: Du navngir din egen pris! Ikke vent. Dette er det optimale tidspunktet for å øke markedseksponeringen din med et nytt nettsted. Sjekk rundt for priser, så kontakt oss.

Kontakt oss

6.  Markedsføring i sosiale medier
hvordan du kan øke salget av hotell

Bygg en befalende tilstedeværelse på Facebook og Instagram.

Forskning viser at 60% av reisemarkederne anser Facebook og Instagram for å være de mest effektive kanalene for å målrette mot nye målgrupper. Faktisk sier 84% av årtusener at de sannsynligvis planlegger sin egen tur basert på andres innlegg i sosiale medier. Dette er definitivt et område du trenger å delta i.

Markedsføring på sosiale medier handler ikke bare om å legge ut. Du trenger kuratert innhold og tekst. Og målretting og samhandling er avgjørende.

Tillat oss å evaluere din tilstedeværelse på sosiale medier, og tilby gratis anbefalinger. Vi vil også administrere innlegg og markedsføring på sosiale medier, på forespørsel. Vi jobber alltid innenfor hotellets budsjett, garantert.

Kontakt oss

7.  Videoproduksjon
resepsjon systemhoteller

Halv pris! Få en markedsføringsvideo for ditt hotell, herberge eller annen overnatting i dag.

Video øker kundenes engasjement, og kan føre til 50% raskere omsetningsvekst. Det kan også øke reservasjoner med 80% fra hotellnettsteder. Vi produserer rimelige videoer av hotellet ditt.

Trenger du mer overbevisende? Få det komplette settet med statistikk, og sjekk demoene våre. Ja, du kan bruke mer, men hvorfor?

Lære mer

Flere tjenester